Testohen autoblindat e KFOR-it

KFOR teston autoblindat e saj, publikohet video ku shihen gjuajtjet.
Në faqen zyrtare të KFOR-it, është publikuar një video, me të cilën njoftojnë se kanë kryer praktikë të gjuajtjes së zjarrit, me automjeteve të blinduara ushtarake.
KFOR njofton se gjatë ushtrimit ata kryen qitje statike dhe lëvizëse.
“Aftësia për të manovruar, nën armatim, në mënyrë efektive, është thelbësore dhe kjo u mundëson njësive të KFOR-it të sigurojnë një mjedis të sigurt dhe të sigurt”, thuhet në postimin e KFOR-it, të shoqëruar me pamje nga ushtrimi për të cilin njoftojnë se e kanë kryer.

Të fundit në përqindje