Presioni nga BE dhe Shtetet e Bashkuara është se nuk ka më kohë për të pritur

Shkup, 25 Maj – Zëvendëskryeministri për Çështje Evropiane Bojan Mariçiq sonte në emisionin “Click Plus” në TV21 tha se presioni apo dëshira e SHBA-ve dhe Bashkimit Evropian shkon në atë drejtim se nuk ka më kohë për të pritur.

“Pritja nuk mund të sjellë asgjë të mirë, gjë që është e vërtetë, dhe pritja nuk mund të përmirësojë situatën apo kushtet e një marrëveshjeje”, tha Mariçiq.

Ai shton se deri më tani nuk mund të thotë se ka pasur presion për ndonjë çështje kyçe që është e rëndësishme për ne.

Të fundit në përqindje