Rafajlovski: Punëdhënësi më i madh në vend, është shteti

Shkup, 18 Maj – Afaristi Goran Rafajlovski,  në emisionin “Magazina Ekonomike” në Alsat tha se në vendin tonë punëdhënësi më i madh është shteti, dhe ekonomia nuk e ka pasur kurrë shansin për zhvillim.

“Është e vërtetë që ekonomia jonë nuk është mjaft e zhvilluar, por e vërteta më e madhe është se askush në 30 vitet e fundit nuk i ka dhënë mundësi të zhvillohet siç duhet. As në periudhën e tranzicionit, kur kaluam nga kapitali social në atë privat dhe as më tej, nuk bëmë asgjë serioze për të krijuar një ekonomi në vendin tonë. Ne kemi sisteme që nuk i kemi prekur për më shumë se 40 vjet,” tha Rafajlovski.

Të fundit në përqindje