‘Record’: Cristiano Ronaldo refuzon ofertën nga skuadra arabe

Cristiano Ronaldo ka parë një ofertë drejt tij, nga një skuadër arabe, bënin të ditur mediat portugeze.
Ylli i Manchester United, Cristiano Ronaldo ka refuzuar një ofertë për t’iu bashkuar futbollit arab.
Lojtari thuhej se do të mund të fitonte 250 milionë funte në dy vite, si dhe United do të arkëtonte 25 milionë funte për kartonin e tij.
Sipas raportimeve të ‘Record’, Ronaldo ka refuzuar këtë ofertë.
Cristiano Ronaldo ka kërkuar të largohet nga Man United. Thuhet se dëshira e tij është të konkurrojë në nivele më të larta, siç do të ishte Champions League.
Bazuar në këtë, ishte pak a shumë e ditur se portugezi do të refuzonte ofertën nga Arabia.

Të fundit në përqindje

‘Record’: Cristiano Ronaldo refuzon ofertën nga skuadra arabe

Cristiano Ronaldo ka parë një ofertë drejt tij, nga një skuadër arabe, bënin të ditur mediat portugeze.
Ylli i Manchester United, Cristiano Ronaldo ka refuzuar një ofertë për t’iu bashkuar futbollit arab.
Lojtari thuhej se do të mund të fitonte 250 milionë funte në dy vite, si dhe United do të arkëtonte 25 milionë funte për kartonin e tij.
Sipas raportimeve të ‘Record’, Ronaldo ka refuzuar këtë ofertë.
Cristiano Ronaldo ka kërkuar të largohet nga Man United. Thuhet se dëshira e tij është të konkurrojë në nivele më të larta, siç do të ishte Champions League.
Bazuar në këtë, ishte pak a shumë e ditur se portugezi do të refuzonte ofertën nga Arabia.

Të fundit në përqindje