Rexhepi: 117 milionë eurot e transferuara në “Bechtel & Enka” janë për fazën përgatitore të punimeve

Date:

Zv/Ministër i Transportit dhe Lidhjeve, Bekim Rexhepi, tha se 117 milionë eurot e transferuara në “Bechtel & Enka” janë për fazën përgatitore të punimeve mobilizimin e resurseve njerëzore makinerinë, vendosjen e kampeve e kështu me radhë.

“Janë transferuar 117 milionë euro në bazë të programit të qeverisë dhe ato mjete janë mjete për të bërë parapërgatitje, mobilizimin e resurseve njerëzore makinerinë, vendosjen e kampeve e kështu me radhë. Njëkohësisht pas kësaj do të fillohet me incizimin, regjistrimin e traseve, planeve urbanistike, projektin bazë dhe pastaj fillohet me punë konkrete në terren.”- tha Bekim Rexhepi – Zv/Ministër I Transportit Dhe Lidhjeve.

e-max
e-maxhttp://gazetamax.mk
www.gazetamax.mk

SHPËRNDAJE

TË FUNDIT

Lajme të ngjashme
Lajme

Ringjallja e VMRO-së dhe bashkimi i dy “kryeneqëve”!

Nga Destan JONUZI Ali Ahmeti ende mbanë primatin e të...

Artis Kastrati shqiptari mjaft i respektuar në Festivalin e Cannës mes yjeve

Zemra na bëhet mal kur shohim se si personazhë...

Një Kolanë veprash më shumë se shkencë

Tetë vëllimet e profesor Ismail Ahmedit tashmë kanë zënë vend në...

Ju prezantojmë Celi Uka, një yll në ngjitje i muzikës

Ai jeton dhe vepron në Zvicër, por mësojmë se...