Rrusha ia sheh hajrin famës, fytyra e saj shndërrohet nga ndërhyrjet

Ajo është njëra nga femrat më të zëshme në Perputhen.
Rrushe Zyba është vajza e parë nga Kosova që u bë pjesë e programit të dashurisë, “Për’puthen”.

Me kalimin e kohës vërehet që ajo ka pësuar ndryshime të mëdha në fytyrë. Duke hulumtuar imazhe nga paraqitja e parë në ekran dhe imazhet që është tani, shihet se edhe Rrushja ka renë pre e ndërhyrjeve kirurgjike.

Sidoqoftë, ajo po duket bukur dhe paraqitjet e saj në çdo puntatë bien në sy.

Të fundit në përqindje