GazetaMax
LAJME

Sonte përfundon posedimi i detyrueshëm i pajisjeve dimërore

Detyrimi për posedim të detyrueshëm të pajisjes dimërore, pa marrë parasysh gjendjen momentale të motit, vazhdon vetëm edhe sot, informon Lidhja Auto Moto e Maqedonisë.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

Posedimi i detyrueshëm i pajisjes dimërore ishte në fuqi nga 15 nëntori të vitit të kaluar.

LAMM kumton se është e pakalueshme rruga rajonale R-2248 fshati Rankovc – fshati German, përgjatë fshatit P’ klishte deri në fshatin German, Komuna Rankovc, e bllokuar nga data 10 të këtij muaji për shkak të borës.

Komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet pa probleme nëpër rrugë zë thata.

300x250

Related posts

Bytyqi: Bashkëpunimi dhe solidariteti është rruga në përballjen me ndryshimet klimaterike

e-max

Të rinjtë e partive politike nënshkruan një Deklaratë përkushtimi për të luftuar korrupsionin

e-max

Mariçiqi nga Brukseli: Kemi kapacitet dhe motivim që t’i arrijmë standardet e nevojshme

e-max