GazetaMax
LAJME

Sot mbahet ankandi për euroboobligacionin e nëntë

Sot, mbahet ankandi për euroboobligacionin e nëntë. Axhentët dhe investitorët potencialë janë njoftuar dhe sipas interesit të shprehur nga investitorët, pritet ankand i suksesshëm.

Shuma në të cilën do të nënshkruhet euroobligacioni do të varet nga çmimi i arritur në treg dhe në drejtim të angazhimeve tona për ta ruajtur portofolin më optimal të borxhit sipas kostove dhe afatizimit.

Në drejtim të transparencës dhe llogaridhënies, Ministria e Financave do të informojë menjëherë për kushtet pas përfundimit të ankandit, ndërsa përpara mbylljes së tij, theksojmë ndikimin ndaj çmimit të informacioneve dhe shpalljeve.

Related posts

Pendarovski i pranoi letrat kredenciale të ambasadorit të sapoemëruar të Japonisë, Ocuka Kazuja

e-max

Trançevska: Prioritet mbeten të drejtat e punëtorëve, po punojmë në rritjen e pagave

e-max

Bekim Sali shpalos dokumentin, Fatmir Mexhiti megjithatë e ka paguar BRAKON për spitalet modulare

e-max