S’pritej, çka po ndodh mes Beniadës dhe Beatrix?

Të dyja ishin banor te “Big Brother Vip”.
Benada tashmë ka filluar një provojë të re, si moderatore.
Kjo ka qenë shumë mirëpritur edhe nga publiku dhe adhuruesit e saj, shkruan”Kosovarja”.
Duke qenë edhe shumë e afërt me ndjekësit e saj, ajo bashkëbideon shumë shpesh me ta.
Beatrix këtë herë ka zgjedhur që nëpërmes kësaj mundësie ta uroj Beniadën për emisionin.
Ndërsa, Beniada i bëri ftesë publike për të qenë pjesë e këtij emisioni.
Ndër të tjera, Beatrix që me daljen nga “Big Brother Vip”, nuk është bërë pjesë e ndonjë interviste.

Të fundit në përqindje