Taravari takon Presindetin e Kroacisë, Zoran Milanović

Zagreb, 10 Qershor – Kryetari i Komunes së Gostivarit Arben Taravari po qëndron në vizitë zyrtare në Republikën e Kroacisë. Me ftesë të Dario Zukovac, kryetar i komunë së Sveta Nedelja, Taravari merr pjesë në festën e shënimit të ditës së kësaj komune.

Siç bëhet e ditur nga burime të portalit tonë, aty Taravari ka takuar personalitete të larta politike dhe të biznesit në Kroaci, ndër të cilët edhe Presidentin e Kroacisë, Zoran Milanović.

Nga fotografitë që kemi siguruar, shihet se Taravari ka pasur edhe një bisedë me presidentin kroat.

Të fundit në përqindje