Thaçi optimist se do të zgjidhen pengesat në vend

Shkup, 24 Prill – Kreu i PDSH Menduh Thaçi në një iftar me sipatizantët e kësaj partie theksoi se kjo parti qëndronë përkrah aleatëve të saj BE dhe Natos, sipas tij pengesat e vogla që ekzistojnë për momentin do të zgjidhen.

Thaçi kërkoi nga subjektet e vogla politike shqiptare që të largohen nga skena politike njëkohësisht u shpreh i bindur se edhe BFI të largohet nga shteti dhe pushteti.

Të fundit në përqindje

Thaçi optimist se do të zgjidhen pengesat në vend

Shkup, 24 Prill – Kreu i PDSH Menduh Thaçi në një iftar me sipatizantët e kësaj partie theksoi se kjo parti qëndronë përkrah aleatëve të saj BE dhe Natos, sipas tij pengesat e vogla që ekzistojnë për momentin do të zgjidhen.

Thaçi kërkoi nga subjektet e vogla politike shqiptare që të largohen nga skena politike njëkohësisht u shpreh i bindur se edhe BFI të largohet nga shteti dhe pushteti.

Të fundit në përqindje