Ukrainasit përgatiten për luftë në Odesa, mësojnë si të përdorin armët

Date:

Teksa konflikti Rusi-Ukrainë ka hyrë në ditën e 24 të luftimeve, ukrainasit po mësojnë se si të përdorin armët.

Të rinjtë në qytetin jugor të Odesa-s po mësojnë se si të luftojnë, ndërsa kërcënimi rus po afrohet gjithnjë e më shumë.

Ukrainasit po mësojnë se si të manovrojnë armët dhe se si të sillen në raste urgjente, si për shembull si të japin ndihmën e parë nëse dikush ka nevojë për ndihmë mjekësore.

e-max
e-maxhttp://gazetamax.mk
www.gazetamax.mk

SHPËRNDAJE

TË FUNDIT

Lajme të ngjashme
Lajme

Afrim Gashi: Rritja e shumicës ishte një fiasko e vërtetë

Procesi i rritjes së shumicës, ishte një fiasko e...

Njihuni me Krenarin e super projektit ” Mrena nates”

Ai është artisti i familjes e megjithëse që i...

Shpenzim Beadini: Aktivitetet e fshehta ekonomike përbëjnë një fakt në jetën tonë të përditshme

Vlerësimin për aktivitetet e ekonomisë së fshehtë i konsideroj...