GazetaMax
LAJME

Ushtria Amerikane e FSK-ja shpërndajnë ndihma për familjet në nevojë

FSK-ja e Ushtria Amerikane shpërndajnë ndihma për familjet në nevojë.
Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj, ka bërë të ditur se ushtarët e FSK-së së bashku me ata amerikanë, kanë shpërndarë pako ushqimore dhe higjienike për familjet në nevojë.
Mehaj tha se ky donacion është dhuruar nga Ushtria Amerikane dhe u shpërnda në disa komuna të vendit.
“Donacioni u shpërnda në disa komuna të vendit, si në Prishtinë, Mitrovicë, Fushë Kosovë, Graçanicë dhe Dragash”.
“Forca e Sigurisë së Kosovës është në shërbim të gjithë qytetarëve të vendit pa dallim të përkatësisë etnike, fetare e racore”, ka shkruar Mehaj.

Related posts

Eskobar: Europa dhe ShBA kanë nevojë për Ballkanin Perëndimor

e-max

Galeria e Arteve Kumanovë – ekspozitë për veshjet shqiptare në gjuhën maqedonase!

e-max

Kovaçevski nga samiti i liderëve në Vjenë: Solidariteti dhe drejtësia janë përgjigjet më të mira për krizën

e-max