Vasko Stefanov, drejtor i ri i SH.A Posta e Maqedonisë së Veriut

Shkup, 19 Prill – Qeveria në seancën e sotme vendosi për vendimet e Komisionit për çështje të personelit dhe konkludoi t’i rekomandojë Këshillit Mbikëqyrës të Shoqërisë Aksionare për Komunikacionin Postar “Posta e Maqedonisë së Veriut” shkarkimin e Jani Makradulit nga pozita e kryetarit të Bordit.

Drejtor i Përgjithshëm i kësaj Pozicioni është zgjedhur Vasko Stefanov, i cili është shkarkuar nga pozita e zëvendësdrejtorit të Agjencisë për Punësim të Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Të fundit në përqindje