Zelensky: S’i besojmë askujt, s’do japim asnjë metër tokë

“Ne nuk i besojmë askujt për asnjë fjalë të bukur. Ka një situatë reale në fushën e betejës. Dhe tani kjo është gjithçka që ka rëndësi. Ne nuk do të japim asgjë”.
Presidenti i Ukrainës, Volodymyr Zelensky, në një deklaratë të vonshme nga qendra e Kievit ka thënë se do të luftojnë për çdo metër toke.
Ai tha se nuk i besojnë askujt për asnjë fjalë të bukur, teksa shtoi se situata reale është në fushën e betejës.
“Ne nuk i besojmë askujt për asnjë fjalë të bukur. Ka një situatë reale në fushën e betejës. Dhe tani kjo është gjithçka që ka rëndësi. Ne nuk do të japim asgjë. Dhe ne do të luftojmë për çdo metër të tokës tonë, për secilin nga njerëzit tanë”, ka thënë Zelensky.

Të fundit në përqindje