Afron bën ndërhyrje në fytyrë, në këtë gjendje ka përfunduar

Detaji interesant që Afrona na e zbuloi në foton e re
Afrona Dika, bashkëshortja e këngëtarit Blero, sapo ka bërë një njoftim në Instagram.
Duke publikuar dy imazhe ajo zbuloi që ka bërë një ndryshim drastik në pamje.

Si shumica e fytyrave publike edhe ajo ka renë pre e botox-it.
Ajo zbuloi se i ka mbushur buzët dhe duket se ndihet e lumtur për rezultatin final.

Të fundit në përqindje