Ahmeti darkë pune me ambasadorin Bomgartner: Prioritet i vendit tejkalimi i problemit me Bullgarinë dhe integrimi në BE

Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti, me ftesë të Ambasadorit francez, Siril Bomgartner është pritur në darkë pune në Rezidencën e Francës.

Gjatë këtij takimi Ahmeti dhe Bomgartnert kanë diskutuar për zhvillimet politike shoqërore në vend dhe në rajon, si dhe për zgjidhjen e problemit mes Maqedonisë së Veriut dhe Bullgarisë në perspektivën e integrimit europian.

Në këtë takim kryetari i BDi-së ishte shoqëruar nga zëvendëskryetari i parë i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Artan Grubi.

https://www.facebook.com/BDI002/posts/pfbid02LymToXGzFD4y5xndnXLg2UWot51FdLQYKg664MQjwiqbyV2VBCi5NXYehviPPxw3l

Të fundit në përqindje