Alesja shpërthen në lot pas akuzave nga Rrushja: “Je njeri i keq”

“Je njeri i keq”, Alesja shpërthen në lot pas akuzave nga Rrushja.
Takimi i Neritanit dhe Alesjas krijoi një temë diskutimi në të cilën ajo u prek shumë.
“Nuk e ndaj dot a jam e mire apo e keqe”, u shpreh Alesja e prekur.
Situatat e krijuara në studion e Për’puthen e kanë rënduar psikologjikisht Alesjan e cila shpërtheu në lot.
“Situatat që kanë ndodhur këtu më kanë ngarkuar. Disa mendojnë që jam e mirë disa se jam e keqe sepse i kam parë reagimet”, u shpreh Alesja.
Debatet e saj me Rrushen për shkak të Astritit kanë sjellë krisje në shoqërinë e tyre.
Tashmë kjo gjë ka ndikuar aq shumë tek Alesja e cila nuk i mbajti dot lotët.
“Nuk e ndjej se jam shoqe e keqe”, shtoi më tej Alesja.
Situata e shoqërisë së tyre nuk është përmirësuar, që nga momenti i kërkesës së Astritit për të njohur më shumë Alesjan njëkohësisht që vazhdonte takimet me Rrushen.

Të fundit në përqindje