GazetaMax
Lifestyle

Artis Kastrati shqiptari mjaft i respektuar në Festivalin e Cannës mes yjeve

Zemra na bëhet mal kur shohim se si personazhë të njohur nga fusha të ndryshme e me origjinë shqiptare shkëlqejnë kudo. E nëse dje kemi folur e parë në red carpet në Festivalin e Cannës vetëm vajza shqiptare, këtë here personazhi ynë është një djalosh shqiptar konkretisht Artis Kastrati i cili njihet për super respektin që ka nga të gjithë eventet dhe yjet e huaj e ai ka shkëlqyer mes tyre në këtë event. Artisi në këtë event prestigjioz ka qenë i ftuar nga Campari që sivjet ishte marka kryesore për Film Festival në Cannë. Mësojmë gjithashtu se Artis Kastrati i cili me origjinë është nga Kosova por që jeton dhe vepron në Zvicër ka qëndruar në Hotel Martinez aty ku rrinë artistët më me zë të botës.

Related posts

Elita ‘detyrohet’ të gatuaj drekë në pikë të natës!

Gazetamax.mk

Java e shëndetit të grave

Gazetamax.mk

Tri gjëra që e bëjnë lidhjen të zgjasë përgjithmonë

Gazetamax.mk