GazetaMax
Lajme

BDI mban zgjedhje të drejtpërdrejta partiake në 10 degë

Tetovë, 18 Qershor – Bashkimi Demokratik për Integrim informon se nesër (e Diel, 19.06.2022) do të organizojë zgjedhje të drejtpërdrejta partiake në 10 degë për kryetar dege, anëtar të kryesisë së degëve, kryetar të këshillave vendor si dhe anëtar të këshillave vendor.

Degët e Bërvenicës, Bogovinës, Çashkës, Dollnenit, Gostivarit, Studeniçanit, Tearcës, Tetovës, Vrapçishtit dhe Zhelinës, nesër në mënyrë demokratike dhe të barabartë duke respektuar parimin një anëtar një votë, do të zgjedhin drejtuesit e tyre për një mandat të ri.

Bashkimi Demokratik për Integrim në këto zgjedhje të drejtëpërdrejta partiake po aplikon demokraci participative të drejtëpërdrejt me përfshirjen e afërsisht 11.000 anëtarëve në 10 degë.

Ky proces krejtësisht demokratik zhvillohet në të gjitha strukturat organizative, me së paku dy kandidatet për secilin këshill vendor apo degë.

Bashkimi Demokratik për Integrim fton të gjithë që të bëhen pjesë e ndërtimit modern të së ardhmes tonë të përbashkët në 20 vjeçarin e ri.

Pas përfundimit të procesit zgjedhor, nesër, e Diel 19 Qershor, Kryetari Ahmeti do të mbajë konferencë për shtyp në ora 18:30 në selinë e BDI në Tetovë për t’i shpallur rezultatet zgjedhore.

Related posts

Akademi solemne me rastin e Ditës së alfabetit të gjuhës shqipe

e-max

Akad.Prof.Dr. Izet Zeqiri morri detyrën rektor i UNT-së

e-max

Politikologu Vilson Junçaj: Malësisë i është rikthyer lavdia e saj e vjetër, Malësia frymon shqip

e-max

Leave a Comment

Lajme

BDI mban zgjedhje të drejtpërdrejta partiake në 10 degë

Tetovë, 18 Qershor – Bashkimi Demokratik për Integrim informon se nesër (e Diel, 19.06.2022) do të organizojë zgjedhje të drejtpërdrejta partiake në 10 degë për kryetar dege, anëtar të kryesisë së degëve, kryetar të këshillave vendor si dhe anëtar të këshillave vendor.

Degët e Bërvenicës, Bogovinës, Çashkës, Dollnenit, Gostivarit, Studeniçanit, Tearcës, Tetovës, Vrapçishtit dhe Zhelinës, nesër në mënyrë demokratike dhe të barabartë duke respektuar parimin një anëtar një votë, do të zgjedhin drejtuesit e tyre për një mandat të ri.

Bashkimi Demokratik për Integrim në këto zgjedhje të drejtëpërdrejta partiake po aplikon demokraci participative të drejtëpërdrejt me përfshirjen e afërsisht 11.000 anëtarëve në 10 degë.

Ky proces krejtësisht demokratik zhvillohet në të gjitha strukturat organizative, me së paku dy kandidatet për secilin këshill vendor apo degë.

Bashkimi Demokratik për Integrim fton të gjithë që të bëhen pjesë e ndërtimit modern të së ardhmes tonë të përbashkët në 20 vjeçarin e ri.

Pas përfundimit të procesit zgjedhor, nesër, e Diel 19 Qershor, Kryetari Ahmeti do të mbajë konferencë për shtyp në ora 18:30 në selinë e BDI në Tetovë për t’i shpallur rezultatet zgjedhore.

Related posts

Nënë e bijë nga Kumanova më shumë se dy muaj të zhdukur, familjarët kërkojnë ndihmë

e-max

Biznesmeni Drin Ahmeti sqaroi sot në detaje mënyrën e investimit dhe blerjes së qendrës së biznesit “Soravia”

e-max

Zajkova: Do të japim mbështetje për zgjerim të koalicionit nëse ndajnë agjendë të njejtë evropiane

e-max

Leave a Comment