Burim Mehmeti sjellë hitin “Kthesa, kthesa”

Hit këngëtari i njohur Burim Mehmeti ka sjellë një tjetër projekt mjaft të bukur në prag të ditëve të nxehta duke sjellë një atmosferë të jashtëzakonshme nëpër lokalet që vizitohen nga rinia shqiptare. Kënga titullohet “Kthesa, kthesa” dhe është plot ritëm derisa këndohet për mrekulli nga këngëtari që njihet për vokalin e bukur.

Të fundit në përqindje