Cika tani me arritje dhe suksese të rradhës

Hap pas hapi dhe vetëm suksese po arrin shqiptarja e së bukurës Cika. Viti 2021 ishte viti i suksesshëm i saj ndersa viti 2022 ka filluar me shumê risi tek Beauty Lounge Cika, e cila tani po punon dhe me trendin më te ri për mbushjen e rrudhave me fije colageni pa dhimbje dhe pa botox.

Të fundit në përqindje