Dashuri si në ‘filma’, Fifi dhe Adisi nuk ndahen as në këtë vend

Përpos në mbrëmje muzikore, Fifi dhe Adisi nuk ndahen as në këtë vend.
Fifi dhe Adisi ka disa javë që kanë zyrtarizuar lidhjen romantike.
Derisa Adisi është pranë këngëtares edhe në mbrëmje muzikore, së fundi dyshja kanë filluar edhe palestër së bashku.
Ka qenë Fifi ajo që ka ndarë një video derisa partneri i saj, Adisi është duke ushtruar.

Si duket dyshja nuk mund të jenë shumë larg njëri tjetrit dhe tani janë mësuar me pranin e njëri – tjetrit dhe nuk po ndahen dot.

Të fundit në përqindje