Dini Casanova vjen me imazh të ri dhe projekt të ri

Me tekst nga Emir dhe Dini Casanova, video nga RS Film e skenografi nga vet Dini Casanova, për flokëët e këngëtarit është kujdesur Coiffeur Romeo, këngëtari i njohur Dini Casanova vjen me një stil shumë ndryshe duke publikuar projektin e titulluar D.K.R. Deri më tani shumë këngë të publikuara nga Dini Casanova, këngë të bukura dhe hite të shumta të realizuara me shumë kujdes nga këngëtari derisa ky i fundit është një qershi mbi tortë.

Të fundit në përqindje