GazetaMax
Uncategorized

Disa veçori të Windows 11 nuk do të jenë kurrë të disponueshme

Microsoft thekson se një numër funksionesh janë duke u testuar nën softuerin e ri, por jo të gjitha do të dërgohen si një veçori përfundimtare.

ersioni i fundit i Windows 11 “preview” është plot me veçori të reja, gjë që është padyshim një gjë e mirë për zhvilluesit dhe të brendshëm që po i testojnë ato. Është gjithashtu e rëndësishme që përdoruesit të shohin se Windows 11 po evoluon shumë më shpejt.

Sidoqoftë, kompania Redmond u kujton përdoruesve se veçoritë që ata testojnë duke përdorur kanalin Dev jo vetëm që vijnë me etiketën ETA (periudha e pritshme e lëshimit), por se ekziston një mundësi e qartë që ato të mos jenë kurrë të disponueshme.

Arsyeja është se kanali Dev brenda Windows Insider përdoret vetëm për të ndihmuar Microsoft-in të eksperimentojë me ide të ndryshme. Pra, nuk ka asnjë garanci që funksioni, i cili është pjesë e këtyre versioneve, do të bëhet ndonjëherë zyrtar.

“Këto nuk janë gjithmonë versione të qëndrueshme dhe ndonjëherë do të shihni probleme që bllokojnë aktivitetet kryesore ose kërkojnë tejkalim. “Është e rëndësishme që të lexoni çështjet e listuara në postimet tona në blog, pasi ne dokumentojmë shumë nga këto çështje gjatë testimit.”

Related posts

Ky është roboti i jashtëzakonshëm kërcimtar që mund të përdoret një ditë edhe në Hënë

e-max

Mund t’i dalin rrotat nga vendi, Toyota tërheq nga tregu makinat elektrike

e-max

Fantazma e ikjes

e-max

Leave a Comment