Drejtori Kadriu takon presidentin e Këshillit të lartë të radios dhe televizionit turk, Ebubekir Shahin

Date:

Sot drejtori i Radiodifuzionit Nacional z. Endrin Kadriu realizoi takim me Presidentin e Këshillit të Lartë të Radios dhe Televizionit turk z.Ebubekir Shahin.
Në takim u diskutua rreth avancimit të teknologjisë dhe projekteve që ndërlidhin punën e këtyre dy institucioneve.
Mes tjerash, Presidenti z.Shahin ofroi trajnim për të punësuarit e NPRDN-së në Republikën e Turqisë në sferën e zhvillimit teknologjik-digjitalizimit.
Këshilli i Lartë i Radios dhe Televizionit të Republikës së Turqisë do të sigurojë bashkëpunim ndërkombëtar të ndërmarjes tonë me institucionet përkatëse të shteteve tjera.
Në këtë takim u hartuan projekt idetë të cilat do të vendosen në memorandum bashkëpunimi i cili do të realizohet me vizitën e delegacionit turk në Shkup.
e-max
e-maxhttp://gazetamax.mk
www.gazetamax.mk

SHPËRNDAJE

TË FUNDIT

Lajme të ngjashme
Lajme

Toyota po përgatit një veturë më të madhe elektrike

Toyota ka planifikuar të shtojë linjën e automjeteve elektrike...

Suedia synon të bëhet vendi i parë në Evropë “pa duhanpirje”

Suedia, e cila ka shkallën më të ulët të...

Tahiri: Kurti po eksperimenton me vendin, e ka harruar interesin qytetar për dialogun

Shefi i Grupit Parlamentar të AAK-së Besnik Tahiri të...