GazetaMax
Lifestyle

E keni dëgjuar ” Miliona njerëz” ardhur nga Arben Tahiri?

Personazhi ynë quhet Arben Tahiri dhe jeton me familje në Gjermani, por me origjinë është nga Vushtria. Arbeni që kur ishte i vogël është marrë me muzikë duke qenë i ftuar kudo në gëzimet dhe ahengjet familjare, por ka 5 vjet siç tregon ai është thirrur në rrugën e Zotit dhe tashmë ai këndon vetëm ilahi. Projekti më i ri është mjaft i bukur ardhur në muajin e shenjtë të Ramazanit, pasi ai thotë se e zbukuron këtë muaj, dhe mban titullin ” Miliona njerëz ” ku ka nisur të dëgjohet mjaft. Siç na rrëfen Arbeni ai për këtë projekt është frymëzuar kur ka vizituar këtë xhami e vend të shenjtē, Umre e atë dashni e ka sjellë, e ku mësojmë se projekti është punuar nga Bajrush Berisha të cilin e falenderon, e teksti nga Gazmend Krasniqi ku gjithmonë kujdeset për tekstet e projekteve të tij. Ndërsa ilahia e parë e Arben Tahiri ka qenë një cover me titull ” Malli për nënë” ku i kishte marrë leje Nisret Krasniqit e projekti i fundit është i pesti me rradhë që ne ju ftojmë ta dëgjoni në linkun më poshtë. Njëkohësisht ai ka edhe kanalin e tij në Youtube me emrin Arben Tahiri_ Official ku mund ta ndiqni e të shihni e dëgjoni çdo projekt të tij.

Related posts

Shqipëri, pasiguria tek të rinjtë ul ndjeshëm martesat

e-max

Në farmaci qytetarët kërkojnë ilaçe për ftohjen, dhimbje fyti dhe kollë

e-max

Intoleranca ndaj laktozës, nga vjen dhe si të lehtësohet

e-max