Edhe një sukses i nxënësve tanë në garat komunale për gjuhë angleze

Date:

Në garat komunale në lëndën e gjuhës dhe letërsisë angleze për shkollat fillore të organizuara nga Shoqata e mësimdhënësve të gjuhës dhe letërsisë angleze “ELTAM” nxënëset tanë: Rona Baftiu klasa e VII-të, Rudina Jonuzi dhe Buna Ipçe klasa e VIII si dhe Aldina Fetahi klasa e IX-të nën mentorim të mësimdhënësve Fluturija Xh. Shej dhe Shermin Limani fituan katër vende të III-ta.
Nxënësve dhe mentorëve ju dëshirojmë suksese në garat rajonale.

e-max
e-maxhttp://gazetamax.mk
www.gazetamax.mk

SHPËRNDAJE

TË FUNDIT

Lajme të ngjashme
Lajme

Ringjallja e VMRO-së dhe bashkimi i dy “kryeneqëve”!

Nga Destan JONUZI Ali Ahmeti ende mbanë primatin e të...

Artis Kastrati shqiptari mjaft i respektuar në Festivalin e Cannës mes yjeve

Zemra na bëhet mal kur shohim se si personazhë...

Një Kolanë veprash më shumë se shkencë

Tetë vëllimet e profesor Ismail Ahmedit tashmë kanë zënë vend në...

Ju prezantojmë Celi Uka, një yll në ngjitje i muzikës

Ai jeton dhe vepron në Zvicër, por mësojmë se...