GazetaMax
LAJME

Ministri Shaqiri në përkrahje të mësimdhënësve në aktivitetet e tyre shkollore

Ministri i Arsimit dhe Shkencës – Dr.Jeton Shaqiri ka filluar një nismë në përkrahje të mësimdhënësve që me vetiniciativ po mundohen të mbajnë gjalle frymën e leximit të librave nëpër shkollat e vendit, në një kohë kur teknologjia po depërton me hapa të medha në çdo sferë të jetës.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

Këtë herë në fokus është profesoresha e gjuhës dhe letërsisë shqipe Mimoza Mustafai-Jonuzi dhe klubi i leximit “Naim Frasheri” pranë shkollës fillore “Naim Frashëri”- Studeniçan, Shkup.

https://www.facebook.com/jetonshaqirii/posts/619805020159914

300x250

Related posts

Qytetarët e lagjes Autokomandë sërish në protestë, janë të pakënaqur nga furnizuesi i ri me energji ngrohëse

e-max

“Shkëlqimi i yllit”, një monografi kushtuar legjendës së mundjes, Shaban Sejdiut

e-max

Mickoski i izoluar dhe i vetmuar, anti NATO dhe anti BE të tregojë: Pse i ndaloi kryetarët e tij të komunave të bashkëpunojnë me shqiptarë dhe pse bën thirrje për luftë?

e-max