Edhe vajza e Remzie Osmanit i futet muzikës, kjo është kënga e saj e parë

Të shumtë janë djemtë dhe vajzat e këngëtarëve shqiptar që i hyjnë muzikës duke ndjekur hapat e prindërve të tyre.
Një gjë të tillë e ka bërë së fundi edhe vajza e Remzie Osmanit.
Riola Hamzaj ka publikuar projektin e saj të parë muzikor, e cila është baladë.
Kënga titullohet “Ndjenja”, dhe për muzikën është përkujdesur Mixey po ashtu edhe për tekstin, por me ndihmën e Riolës.

Projektin e saj të parë padyshim e ka përkrahur edhe nëna e saj, Remzie Osmani.
Ajo ka publikuar një pjesë të këngës ku edhe ka shkruar: Suksese zemra ime.
Linku i këngës: https://www.youtube.com/watch?v=ds96JZTqBj8&feature=emb_title

Të fundit në përqindje