Edi harron Adën, zbulon të dashurën e re

Edi i Përputhen ka gjetur dashurinë e jetës.
Nga “Përputhen” doli në mënyrë të beftë e me një raport të paqartësuar me një prej ish-konkurenteve, Adën.
Por, Edi, djaloshi kosovar që u bë i njohur nga ky program, duket se dashurinë e ka gjetur jashtë.
Bëhet fjalë për një vajzë kosovare të quajtur Fiona. Dyshimet janë ngritur nga shkëmbimi i komenteve në rrjete sociale, të cilat janë fiks, të një çifti të dashuruar.

Madje, në një replikë ndaj Edit i cili thotë se do jetë “gjithmonë djaloshi yt”, Fiona e ka çuar mesazhin se zemra e saj është e mbyllur me çelës.

Dyshja janë parë bashkë shpesh edhe në kryeqytet dhe deri tani, çdo gjë duket që po shkon si më së miri.

Të fundit në përqindje