Einxhel dhe DJ Dagz ndahen? Kjo është e vërteta

Ndahen Einxhel dhe DJ Dagz? Kjo është e vërteta.
Tash e disa ditë në media qarkullon lajmi se DJ Dagz dhe Einxhël janë ndarë.
Për shkak të turit të koncerteve të Dagz dhe Pm, çifti u detyurua të shkëputej pak dhe kaq mjaftoi që të nisin spekultimet.
Si qëndron e vërteta?
Sipas Prive, ky lajm s’është i vërtetë. Çifti thuhet se janë ende bashkë dhe se po kalojnë mirë mes vete.

Madje, pritet që Einxhel pritet të vijë sërish në Kosovë, tek familja e Dagzit.

Të fundit në përqindje