GazetaMax
Lajme

Ekskluzive/ Ilir Memeti drejtor i ri i M-NAV

Qeveria ka zgjedhur që Ilir Memeti të jetë drejtor i ri i Këshillit Drejtues të M-NAV. Sapo ka përfunduar mbledhja e Qeverisë, e cila u mbajt pas zhvillimeve në M-NAV për çka sindikata e pavarur e punonjësve në Agjencinë e Fluturimeve Civile i kërkoi Qeverisë që të shkarkohet udhëheqësia aktuale.

“Qeveria vendosi t'i rekomandojë Këshillit Mbikëqyrës të Shoqërisë Aksionare shtetërore për kryerjen e veprimtarisë së ofrimit të shërbimeve në navigacion ajror (M – NAV) SHA Shkup, që të shkarkojë Fahrudin Hamidin dhe Ljube Stamenkovskin, ndërsa për anëtarë të Bordit Drejtues të zgjedhë Ilir Memedin dhe Milan Koraç” – thonë nga Qeveria.

Related posts

Alternativa: Korrupsioni politik duhet të ndalojë tani dhe menjëherë, ftojmë të përkrahet amendamenti jonë për luftimin e korrupsionit

Gazetamax.mk

Si do të mësojnë nxënësit nëse librat vonohen sipas programeve të reja?

Gazetamax.mk

Java evropiane e imunizimit – shënimi i përparimit dhe potenciali i vaksinave për jetë të gjatë cilësore

Gazetamax.mk