Elvana Gjata dhe Kaci identik të njëjtë, ky detaj do t’iu habit

Elvana Gjata dhe Kaci me stilt të njejtë të flokëve.
Elvana Gjata prej një kohe të gjatë ia ka besuar flokët e saj Kacit, i cili e bënë një punë të mrekullueshme.
Pëpos që i bashkon puna, ata të dy janë bërë edhe shokë shumë të mirë dhe shihen shpesh bashkë, shkruan Kosovajra.
Së fundmi, fansat e Elvanës kanë shpërndarë një fotografi ku shihet bashkë më Kacin.

Ata të dy dukeshin se kishin një stilt të njejtë të flokëve, an ipse Kaci me flokët e shkurtëra.

Të fundit në përqindje