GazetaMax
Lifestyle

Esat Ajeti maestro i parukerisë në Gjermani

Esat Ajeti është maestro i fushës së parukerisë, i cili prej shumë vitesh e ushtron me shumë dashuri e pasion këtë zanat.

Eksperienca e gjatë me flokët, ka bërë që prishtinasi Esat Ajeti të shkëlqej në profesion dhe të ketë klientelë të gjërë.

Në rininë e hershme punonte si frizer në Prishtinë, ndërkaq që nga mosha 18 vjeçare ai shkojë në Gjermani, ku jeton e vepron edhe sot e kësaj dite.

Ajeti ka sallonin e tij në qytetin Gelsenkirchen në Nordrhein-Westfalen, që quhet “Friseur Art.Esat Ajeti”, ku punon përkrah bashkëshortes dhe punëtoreve të tjera të shkëlqyera, që siç thotë janë për çdo lavdatë.

Në sallonin “Friseur Art. Esat Ajeti” ofrohen shërbime të floktarisë për të dy gjinitë dhe punohet gjithmonë me mjeshtri të jashtëzakonshme, sipas trendeve dhe stileve më të reja.

Ajeti ka një histori suksesi të lakmueshme, pasi ndër vite ka punuar me mjeshtër të mëdhenjë nga Gjermania dhe nga e gjithë Evropa, të cilët i kanë ndihmuar në ngritjen e cilësisë së punës si frizer edhe për femra, për çka edhe është shkolluar, ka mbajtur shumë seminare dhe ka ndjekur Masterclasa të ndryshme.

Përej të gjjtha, janë realizimet profesionale ato që flasin më së miri për mjeshtrin e parukerisë, Esat Ajeti. Ai, thjeshtë është i shkëlqyer në profesion.

Related posts

Metoda e zgjimit nga gjumi më e mirë se me kafe: Rutina prej 90 sekondash të cilën e praktikon edhe Victoria Beckham

e-max

Kuletat në disa lokacione në Shkup, surprizojnë qytetarët!

e-max

Trajtimet kundër stresit nisin nga ushqimi

e-max