GazetaMax
BALLINA

Festim Halili në Uashington takon kongresmenët Sessions, Mann dhe Self: Jemi me fat që kemi aleat SHBA, do vazhdojë të mbetet e pacënuar në vazhdimësi

🇺🇸🏛️ Në Kongresin Amerikan takuam shumë personalitete të rëndësishme të vendimarrjes. Në takimin me Kongresmenin Pete Sessions, me të cilin ndamë çështje me interes për vendin tonë dhe partneritetin strategjik. Jemi me fat që kemi aleat Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe kjo do të vazhdojë të mbetet e pacënuar në vazhdimësi.

⭕️ Njëherit, takova dhe kongresmenët Tracey Mann dhe Keith Self, me të cilët diskutuam për zhvillimet e fundit në vend dhe rajon. Revolucionet teknologjike janë adut kryesor i SHBA-ve dhe bashkëpunimi në këtë fushë është i domosdoshëm në të gjitha sektorët.

Njëherit, në konferencën e organizuar në Kongres, u trajtuan temat aktuale politike dhe zhvillimore.

Pavarësisht sfidave që ka vendi ynë, SHBA ka qenë gjithmonë prezent për të na ndihmuar përmes programeve të shumta zhvillimore dhe integruese 🤝

Related posts

Selami fton qytetarët, nëse kanë dyshime në lidhje me saktësinë e njehsorëve elektrikë, ti drejtohen Byrosë për Metrologji!

e-max

Besimi: Është përcaktuar në mënyrë eksplicite se mjetet nga tatimi i solidaritetit do të shfrytëzohen për masa antikrizë

e-max

Festim Halili: Krijojmë një sfidë të re për “Krijimin e një Qendre për trajnim për punë të gjelbra – Green Jobs Training Hub”

e-max