Granit e Taluant Xhaka në zi, humbin familjaren e tyre të dashur

Vëllëzërit Xhaka në zi, humbin familjaren e tyre të dashur.
Futbollistët e njohur, Granit dhe Taulant Xhaka, kanë ndarë një lajm të kobshëm në llogarinë e tyre.
Nga jeta është ndarë gjyshja e tyre.
Të dy vëllëzrit ndaras kanë publikuar foto me gjyshën e tyre tashmë të ndjerë, ku kanë dhënë lajmin për vdekjen e saj.

Ngushëllime familjes Xhaka.

Të fundit në përqindje