Grubi: Asgjë nuk e ndal dot ndërtimin e korridorit 8 dhe 10D

Date:

Zv/kryeministri i parë, Artan Grubi sot ka bërë me dije se qeveria nëpërmjet të Ministrisë së Transportit dhe Ndërrmarjes së rrugëve, ka realizuar pagesën e parë ndaj realizuesit të punimeve Bechtel-Enka për ndërtimin e korridorit 8 dhe 10-D.

“Qeveria, nëpërmjet të Ministrisë së Transportit dhe Ndërrmarjes së rrugëve, ka realizuar pagesën e parë ndaj realizuesit të punimeve Bechtel-Enka për ndërtimin e korridorit 8 dhe 10-D.

Pagesa ka të bëje me paradhënien standarde (avans) si në çdo projekt tjetër si dhe me mobilizimin e realizuesit për punë në përputhje me
kontratën.

Siç u tha, asgjë më nuk e ndal dot ndërtimin e korridoreve.

Është në duart e deputetëve që të vendosin a do të ndërtohen këto autostrada më shpejtë dhe shumë më lirë ose më ngadalë e shumë më shtrenjtë” ka shkruar Grubi.

https://www.facebook.com/photo?fbid=784402213049299&set=a.262689908553868

e-max
e-maxhttp://gazetamax.mk
www.gazetamax.mk

SHPËRNDAJE

TË FUNDIT

Lajme të ngjashme
Lajme

Ringjallja e VMRO-së dhe bashkimi i dy “kryeneqëve”!

Nga Destan JONUZI Ali Ahmeti ende mbanë primatin e të...

Artis Kastrati shqiptari mjaft i respektuar në Festivalin e Cannës mes yjeve

Zemra na bëhet mal kur shohim se si personazhë...

Një Kolanë veprash më shumë se shkencë

Tetë vëllimet e profesor Ismail Ahmedit tashmë kanë zënë vend në...

Ju prezantojmë Celi Uka, një yll në ngjitje i muzikës

Ai jeton dhe vepron në Zvicër, por mësojmë se...