Grubi: Korridori 8 për nga pesha politike matet me Marrëveshjen e Ohrit

Date:

“Politika diskriminuese nacionaliste nga viti 90 e këndej nuk kanë lejuar Korridorin 8 që të marrë frymë, nuk e kanë lejuar Korridorin 8 që të del në sipërfaqe, nuk kanë lejuar asnjërin prej nesh as të marrim guximin dhe ta imponojmë si politikë apo si projekt. Ne si qeveri e kemi si prioritet mbi prioritetet”, ka deklaruar në intervistë për TVM2, zëvendëskryeministri i parë dhe Ministri për Sistem Politik dhe Marrëdhënie ndërmjet Bashkësive, Artan Grubi.

“Korridori 8 për nga madhësia e peshës politike matet me Marrëveshjen e Ohrit. Kjo është në aspektin infrastrukturor ajo që është Marrëveshja e Ohrit në aspek të të drejtave të shqiptarëve dhe qytetarëve tjerë”, ka potencuar Grubi në intervistë.

e-max
e-maxhttp://gazetamax.mk
www.gazetamax.mk

SHPËRNDAJE

TË FUNDIT

Lajme të ngjashme
Lajme

Ringjallja e VMRO-së dhe bashkimi i dy “kryeneqëve”!

Nga Destan JONUZI Ali Ahmeti ende mbanë primatin e të...

Artis Kastrati shqiptari mjaft i respektuar në Festivalin e Cannës mes yjeve

Zemra na bëhet mal kur shohim se si personazhë...

Një Kolanë veprash më shumë se shkencë

Tetë vëllimet e profesor Ismail Ahmedit tashmë kanë zënë vend në...

Ju prezantojmë Celi Uka, një yll në ngjitje i muzikës

Ai jeton dhe vepron në Zvicër, por mësojmë se...