Grubi optimist se do të bëhen ndryshimet kushtetuese, për VMRO thotë se e ka humbur kapacitetin koalicionues

Date:

Zv/kryeministri i parë, Artan Grubi, në emisionin “Intervistë në SHENJA, tha se asgjë nuk është e mundur dhe se mund të arrihet numri i nevojshëm i deputetëve për ndryshimet kushtetuese.

“Sot isha në Kuvend dhe vlerësoj se ka gatishmëri, ka vullnet për të punuar dhe ka deputet që nuk identifkojnë vetëm me politika pro ruse, izoluese, bojkotuese, destruktive, në kuadër të VMRO-së”, tha Artan Grubi.

Ai tha se VMRO-DPMNE me hyrjen e ASH-së në Qeveri po izolohet si një forcë destruktive, si një forcë për po pengon integrimin në BE.

“Ata edhe po të fitojnë nuk kanë kapacitet koalicionues, nuk kanë me kë të bëjnë qeveri. Ata thonë qëe nuk vlen më parimi fitues me fitues, por ajo e kushton VMRO-DPMNE-në më së tepërmi. Edhe 61 po t’i marrin, si do të qeverisin me 61, pa shumicën absolute të shqiptarëve në kuvend, do të jetë një kuved jofunksional”, deklaroi zv/kryeministri Artan Grubi.

e-max
e-maxhttp://gazetamax.mk
www.gazetamax.mk

SHPËRNDAJE

TË FUNDIT

Lajme të ngjashme
Lajme

Ringjallja e VMRO-së dhe bashkimi i dy “kryeneqëve”!

Nga Destan JONUZI Ali Ahmeti ende mbanë primatin e të...

Artis Kastrati shqiptari mjaft i respektuar në Festivalin e Cannës mes yjeve

Zemra na bëhet mal kur shohim se si personazhë...

Një Kolanë veprash më shumë se shkencë

Tetë vëllimet e profesor Ismail Ahmedit tashmë kanë zënë vend në...

Ju prezantojmë Celi Uka, një yll në ngjitje i muzikës

Ai jeton dhe vepron në Zvicër, por mësojmë se...