Ka filluar ndërtimi i xhamisë së re në fshatin Gërçec

Sot, më 29 Shaban 1443H – 01 prill 2022, në prag të Ramazanit, në këtë ditë gëzimi, në koordinim me këshillin inicues, është vënë guri i themelit i xhamisë së re në fshatin Gërçec, të komunës së Sarajit.
Në nisjen e xhamisë, na nderuan: Reis’ul-Ulema H.Hfz. Shaqir ef. Fetai, sekretari i komunës së Sarajit, z. Sefi Shabani, Mr. Fadil ef.Ramadani, kryetari i OH “Hilal”, kryetari i Shoqatës së Ulemave Rexhep ef. Ziberi, drejtori për marrëdhënie me institucionet ndërkombëtare, Mustafa ef. Dauti, Shefi i kabinetit të Reisul Ulemasë dr. Abdulkerim ef. Iseni, hoxhallarë të rajonit dhe të ftuar të tjerë.
Allahu xh. sh. na e mundësoftë që ta përjetojmë edhe gëzimin e hapjes së këtij Bejtullahi!
https://www.facebook.com/photo/?fbid=572951230851642&set=pcb.572951430851622

Të fundit në përqindje