Kasami në Shipkovicë, inspekton punimet e përroit të fshatit

Tetovë, 1 Dhjetor – Kryetari i komunës së Tetovës, Bilall Kasami sot ka qëndruar në fshatin Shipkovicë për të parë nga afër punimet e përroit dhe përballjen e mundëshme me vërshime në këtë kohë kur edhe të rreshurat e shiut kanë nisur.

Në Shipkovicë, bashkë me përfaqësues të UNDP për të parë ecurinë e punimeve të rregullimit të përroit si dhe përballimin me vërshimet eventuale.

Problemet e natyrshme kërkojnë zgjidhje, andaj bashkë me banorët e fshatit u zotuam për një kompromis me të vetmin qëllim përfundimin e projektit dhe mbrojtjen nga vërshimet eventuale.

Afër qytetarëve. Për Tetovën tonë!

https://www.facebook.com/photo?fbid=679513810211268&set=pcb.679516880210961

Të fundit në përqindje