Këngëtari Sadi Ukaj ka ditëlindjen plot mesazhe nga të gjithë

Këngëtari shqiptar i cili jeton në Amerikë gjatë datës 4 Prill ka pasur festë. Po flasim për artistin Sadi Ukaj, i cili ka pasur ditëlindjen e tij e ku ka marrë shumë urime nga të gjithë. Mësojmë se ka pasur supriza edhe nga familja e tij ku së bashku me ta ka dalë gjatë ditës së hënë sipas orës amerikane, pë ta festuar në një drekë së bashku me ta. Ndërsa në rrjetet e tij sociale ai ka falenderuar të gjithë njerëzit që e ndjekin muzikën e tij dhe të gjithë miqtë e kolegët që nuk kanë harruar që ta urojnë. Me urimin tonë “Gezuar Sadi!” besoj se edhe ju lexues bashkoheni dhe i themi se jemi në pritje të ndonjë projekti muzikor të ri nga ai.

Të fundit në përqindje