Këngëtarja Mejreme Kurti sjell një këngë mjaft të bukur dasme

Ajo është një këngëtare mjaft e kërkuar sidomos në gëzimet familjare kudo në Shqipëri, Kosovë e Maqedoninë e Veriut. E kemi fjalën për Mejreme Kurti e cila ka ardhur me një super projekt muzikor dasmash e në sezonin e nxehtë të tyre. Kënga ka edhe një super klip të bukur e përshtatur realizuar në studion NP Records Studio, Plorat Gashi dhe Nusret Asani, me tekst nga Senka Nuhiu e me violinë mjeshtrin e njohur Mentor Sulejmani. Producenti i artistes është Kenan Lusjani i cili duke e dashur shumë muzikën shqiptare don të përkrahë shumë artistë që e këndojnë bukur atë. Producenti ka zgjedhur të bashkëpunojë me autorë të ndryshëm si : Senka Nuhiu, Vigan Sulejmani, Gjovalin Dushaj, Vullnet Salihu etj. Këngën mund ta dëgjoni e ta shihni në linkun më poshtë e ju sigurojmë se do ta pëlqeni shumë.

Të fundit në përqindje