Kështu dukeshin në rini Sabri Fejzullahu me bashkëshorten

Ata kanë një jetë bashkëshortore shumë të lumtur.
Bashkëshortja e Sabri Fejzullahut, Nera, ka publikuar një fotografi në rrjetin social Instagram. Kjo është një fotografi e rrallë ku shihen këngëtari Sabri Fejzullahu së bashku me bashkëshorten e tij Nera Fejzullahu dhe djalin, Ermal Fejzullahun.

Ata shihen në praninë e njëri tjetrin të përqafuar dhe të lumtur duke festuar ditëlindjen e Ermalit. Sabri Fejzullahu dhe Ermal Fejzullahu gjatë kësaj kohe kanë sjellë hite të cilat i kanë rezistuar kohës, shumica prej tyre edhe bashkëpunime këngëtarë të njohur të estradës shqiptare.

Ata vazhdojnë të jenë aktivë në skenën muzikore. Sabri dhe Nera Fejzullahu janë prindër te tre fëmijëve.

Të fundit në përqindje