GazetaMax
Lajme

Kreu i BDI-së Ahmeti nga Vlora kujton demonstratat studentore

Lideri i BDI-së Ali Ahmeti nga qyteti historik i Vlorës ka kujtuar demonstratat studentore si pikënisja e shumë zhvillimeve dhe proceseve për shqiptarët gjithandej.

Ahmeti me këtë rast është shprehur se në Vlorë evokuam sot kujtimet mbi demonstratat studentore, lëvizjen kombëtare të çlirimit të Kosovës dhe lidhjen e pashkëputur që kishte jetësimi i asaj kauze me Shqipërinë përmes librit studimor “Triada e Kosovës” të mikut dhe bashkëveprimtarit tim Bedri Islami.

“Më gëzoi jashtëzakonisht fakti se këto kujtime do të ruhen më së miri në fletët e këtij libri që iu shtua bibliotekës kombëtare dhe Muzeut “Kosova” që pritet të përfundojë në fund të këtij viti”deklaroi lideri Ali Ahmeti.

Related posts

Rritja e kamatave rrezikon shlyerjen e kredive

e-max

Nënshkruhet Protokolli i fundit për kontroll kufitar të përbashkët me Shqipërinë

e-max

Dorëzohen 17.650 dokumente udhëtimi për qytetarët jashtë Maqedonisë, vetëm në Bern 2.445

e-max

Leave a Comment