GazetaMax
Ballina Lajme

Kryetari i Butelit Kostovski: ASKUSH NUK ËSHTË MBI LIGJIN!

Sot komuna Butel ka marr një aksion i cili sipas të gjitha gjasave do të përfundojë me kallëzim penal por dhe çlirim të tokës së uzurpuar në pronësi të shtetit në territorin e komunës së Butelit! Kështu përmes faqes së tij zyrtare në rrjetin social facebook ka informuar kryetari i komunës së Buteit, Darko Kostovski.

Sipas Kosotovski sot në mëngjes, së bashku me shërbimet inspektuese të komunës së Butelit dhe në koordinim me Ministrinë e Punëve të Brendshme kemi vepruar në përputhje me ligjin sa i përket uzurpimit të tokës shtetërore. Gjatë këtij aksioni është larguar një rrethojë metalike e vendosur në tokë shtetërore, sipas të gjitha gjasave dikush është përpjekur që të krijojë një parking hapësirë për të shitur makina”, ka shkruar më tej Kostovski.

Kryetari i komunës së Buteit, Darko Kostovski me këtë rast u ka bërë apel të gjithë qytetarëve të komunës me të cilën ai udhëheq se ligji është krijuar që të gjithë ta respektojnë. Sipas Kostovskit për shkak të besimit të qytetarëve ndaj tij thotë se është i detyruar që të luftoj pa kompromis për kushte të barabarta për të gjithë qytetarët dhe me qëllim që ligji të zbatohet në detaje.

Related posts

Edhe pse e paralajmëruar deri në fund të vitit, kontrata kolektive nuk është nënshkruar – Kush e ka fajin?

Gazetamax.mk

Nga e hëna pritet që të ulet çmimi i vajit të lulediellit si dhe të “ngrijnë” çmimet e disa produkteve ushqimore

Gazetamax.mk

Alternativa letër Komisionit Europian, kërkon ndihmë për rastet e montuara

Gazetamax.mk