GazetaMax
Lifestyle

Kudo e ftuar me yjet e jurisë në mbarë botën shqiptarja Cika

Ajo tashmë është e mjaft e njohur e patjetër që është një brand kur bëhet fjala për të bukurën. Cika shqiptarja e cila punon dhe vepron në Zvicër por kohët e fundit e shohim vetëm në revistat e huaja apo online ose e pranishme në juri kudo ku ka evente ku flitet për mjeshtërinë e të dukurit bukur apo trendin e thonjve. Suksesi i saj çdo ditë e më shumë po shtohete kërkesat për ta pasur gjykimin e saj nëpër këto evente është tepër i madh. Ne mbetemi të krenohemi për punën e saj pasi bëhet fjalë për një shqiptare.

Related posts

Studimi tregon lidhjen midis mungesës së vitaminës D dhe shëndetit të trurit

Gazetamax.mk

Operacionet plastike bëjnë mrekulli në fytyrën e Borës

Gazetamax.mk

Covid lë pasoja në zemër dhe tru

Gazetamax.mk