GazetaMax
Lifestyle

Kujt i thotë “Ku mete” Fatjoni?

Po vjen me projektin e tij të dytë të titulluar “Ku mete” të punuar ekskluzivisht nga Nurteel, një këngë e bukur verore me të cilën këngëtari Fatjon godet fuqishëm në tregun muzikor shqiptar. Ndonëse i ri, Fatjon shihet si një nga emrat më shpresdhënës në industrinë e muzikës pasiqë këtë vit ai planifikon të realizojë dhe projekte të reja të cilat do i finalizojë dhe me video. Për këtë të fundit është kujdesur A Films, e që mund ta ndiqni në vazhdim:

Related posts

Të gjithë e njohin, ja kush është ‘bodyguard-i’ personal i Keisi Medinit

Gazetamax.mk

Ariana sjell plot stil ” Idiot” njihuni me artites e re

Gazetamax.mk

Ju prezantojmë Illyrix, shkruan dhe krijon muzikë me domethënie

Gazetamax.mk