LSDM: I mbrojmë qytetarët nga çmimet e larta

Date:

Në lidhje me masën me të cilën hiqet TVSh-ja për produktet bazë ushqimore, janë deklaruar nga Lidhja Socialdemokrate e Maqedonisë.

Nga atje thonë se me masat e Qeverisë së udhëhequr nga ata, mbrohen qytetarët nga rritja shok e çmimeve.

Premtojnë se do të vazhdojnë me realizimin e masave dhe politikave që e mbrojnë standardin e qytetarëve.

“Çmimet e produkteve ushqimore bazë mbeten stabile. Me masa në kohë i mbrojmë qytetarë nga çmimet shok të ushqimeve bazike. LSDM vazhdon me realizimin e masave dhe politikave që e mbrojnë standardin e qytetarëve dhe sigurojnë stabilitet ekonomik”, qëndron në kumtesën e LSDM-së.

e-max
e-maxhttp://gazetamax.mk
www.gazetamax.mk

SHPËRNDAJE

TË FUNDIT

Lajme të ngjashme
Lajme

Afrim Gashi: Rritja e shumicës ishte një fiasko e vërtetë

Procesi i rritjes së shumicës, ishte një fiasko e...

Njihuni me Krenarin e super projektit ” Mrena nates”

Ai është artisti i familjes e megjithëse që i...

Shpenzim Beadini: Aktivitetet e fshehta ekonomike përbëjnë një fakt në jetën tonë të përditshme

Vlerësimin për aktivitetet e ekonomisë së fshehtë i konsideroj...